Ballet

Tijdens de balletles voor kinderen van 4 t/m 6 jaar wordt op speelse wijze begonnen met de basisposities van het klassieke ballet. De kinderen ontwikkelen op deze manier een goeie lichaamshouding, coördinatie en het gevoel voor ritme. Ook wordt er aandacht besteed aan de eigen fantasie en creativiteit, waarbij plezier in ballet voorop staat!

Ik wil een PROEFLES boeken! 

IMG_1802

De ballet- en ballet/modern lessen worden gegeven door Munaycha. IMG_7530Munaycha is een jonge meid die al heel veel ervaring heeft in dans. Op jonge leeftijd (8 jaar) stond ze al op de planken in verschillende grote musicals, zo speelde ze bijv. Molly in de musical Annie, speelde ze in de musical Mandela en stond ze o.a. in het AFAS Circustheater met de musical Billy Elliot. Met al deze musicals heeft ze heel veel podiumervaring opgedaan en kreeg ze o.a. ballet-, tapdans- en technieklessen van de beste choreografen. Een intensieve spitzen training heeft ze gevolgd bij balletschool La Bayadère in Almere.Ook heeft ze de vooropleiding bij het AHK gevolgd. Munaycha is een echt danstalent en dat wilt ze graag overbrengen op de jongere kinderen. Ze wilt zich blijven ontwikkelen in zowel dans als het lesgeven. Munaycha is super enthousiast dat ze les mag komen geven bij Moments of Bliss en ze heeft er daarom ook erg veel zin in.

Zou je heel graag willen dansen bij Moments of Bliss, maar heb je de financiële middelen niet om lid te worden? Moments of Bliss is aangesloten bij het Jongerencultuurfonds. Het Jongerencultuurfonds is een ideële stichting die Amsterdamse jongeren steunt die om financiële redenen geen lid kunnen worden of lessen kunnen volgen bij een dans-, muziek-, toneelschool of andere culturele instelling. Het Jongerencultuurfonds doet dit door een bijdrage te leveren aan het lesgeld. Voor meer info kijk op http://www.jongerencultuurfonds.nl