POWER PILATES

DE KUNST VAN DE BEHEERSING!
Pilates werd ontwikkeld voor het creëren van een gezond lichaam, een gezonde geest en een gezond leven en sluit aan bij de tegenwoordige aandacht voor de kerngedachte van balans. Het sluit tevens heel mooi aan bij de gedachte achter Moments of Bliss: “Een gezond leven door gezond bewegen”.
Pilates creëert een meer gestroomlijnd uiterlijk, zorgt voor sterke spieren, een betere houding, souplesse en balans.

Joseph H. Pilates heeft meer dan negentig jaar geleden dit unieke systeem van rek- en strekoefeningen ontwikkeld. Met Pilates halen we het grootste voordeel uit een training van het hele lichaam.

Een groot deel van de training richt zich op het sterker maken van je core (diepste buik-, bekkenbodem- en rugspieren). Deze spieren zijn erg belangrijk bij zowel mannen als vrouwen, aangezien je deze spieren gebruikt bij allerlei eenvoudige dagelijkse bezigheden.

Een verkeerde (vaak aangeleerde) houding levert op den duur allerlei blessures op. Met pilates leer je bewust te worden van je lichaam en je houding zelfstandig te corrigeren.

De Power Pilates les is een pittige les. Heb je last van blessures of ben je pas geleden bevallen dan graag eerst overleg met huisarts of fysiotherapeut alvorens de les te volgen.

Als je nog nooit een pilates les hebt gevolgd is het aan te raden eerst een aantal lessen STOTT Pilates te volgen.

Ik wil een PROEFLES boeken!

cropped-img_6067.jpg